Ulkoista projektisi

Paljon hyviä suunnitelmia ja projekteja vaikka muille jakaa, mutta resurssit eivät riitä. Onko tuttu tilanne?

Liiketoimintaa eteenpäin vieviä projekteja ei kannata jättää toteuttamatta. Venda ottaa projektit luotettavasti haltuun, tuo markkinoinnin suunnitteluun uusia näkökulmia ja vankkaa kokemusta. Onnistunut työ vie liiketoimintaasi kohti entistä parempia tuulia ja menestystä.

Markkinoinnin energinen lisäresurssi

Kiire tai pula tekijöistä ei ole syy jättää suunnitelmia toteuttamatta. Projektit voi myös ulkoistaa osaavalle markkinoinnin ammattilaiselle. Langat pysyvät käsissä ja työ etenee aikataulun mukaisesti. Ulkoistamalla saat käyttöösi kokonaisen tiimin ammattitaidon - kustannustehokkaasti. Venda on yrityksesi markkinoinnin auttava käsi, kun hommat vyöryvät yli tai kun tarvitset ulkopuolista näkemystä ja kokonaisvaltaista projektin haltuunottoa. Ei uusia kiinteitä kustannuksia, vaan kustannustehokas ja järkevä tapa päästä tavoitteisiin nopeasti.

Apua uuden liiketoiminnan käynnistämiseen

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Uuden yrityksen alkutaipaleella on paljon haasteita ja työtä. Markkinoinnin sparraukseen, suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen on hyvä pyytää apua ammattilaiselta. Venda suunnittelee kanssasi liiketoimintaasi tehokkaasti edistäviä markkinointitoimenpiteitä, kilpailijoista erottuvaa mainontaa ja hoitaa markkinointitarpeesi puolestasi. Vendan yhteistyökumppaneiden verkosto on laaja. Meiltä saat myös erittäin edullista mainostoimistopalvelua: nettisivut, printtimainonnan, esitteet, TV-spotit, viral marketing –kampanjat. Mietitään yhdessä, mikä sopii parhaiten juuri sinun yrityksellesi.

KÄÄNNÄ KURSSISI

Kaipaatko uutta tuulta, lisää myyntiä ja enemmän tehoja markkinointipanostuksistasi?

Ota yhteyttä

VENDA KUSTANTAJANA

FUTSALISTABeaufortBeaufortBeaufortBeaufort